Борисов знае, че ще загуби изборите и реве, че ще бъдат манипулирани

0
Борисов знае как ГЕРБ манипулираше изборите. Как всички държавни служители носеха списъци с гласове за Партията, или биваха уволнявани. Как стотици кметове превърнали се във феодали задължаваха под строй да се гласува за ГЕРБ
Борисов знае как ГЕРБ манипулираше изборите. Как всички държавни служители носеха списъци с гласове за Партията, или биваха уволнявани. Как стотици кметове превърнали се във феодали задължаваха под строй да се гласува за ГЕРБ Снимка: Фейсбук

БОРИСОВ и ГЕРБ ще саботират изборите!

НЯМА ДА СТАНЕ, МУТРО!

Борисов знае, че ще загуби изборите. От две седмици реве как изборите щели да бъдат манипулирани, как гласовете за ГЕРБ щели да отидат за други партии, как служебният кабинет не можел да организира изборите и т.н.

Борисов знае как ГЕРБ манипулираше изборите. Как всички държавни служители носеха списъци с гласове за Партията, или биваха уволнявани. Как стотици кметове превърнали се във феодали задължаваха под строй да се гласува за ГЕРБ! Как МВР охраняваше дилърите, които купуваха гласове за Буда. Как хората му в комисиите манипулираха и фалшифицираха бюлетини, протоколи и избори. Как Цветанов пускаше копоите от частния ДАНС на ГЕРБ срещу опонентите. Как мачкаха, заплашваха и пребиваха. Борисов знае как печелеше избори. И сега е в истерия.

Стаж тресе кочината!

Купуването е вече приключило, служебното правителство се оказа неспособно да спре това. Но купените гласове не са достатъчно. На Борисов му остава само да саботира изборите, да ги компрометира и провали, за да скрие своят провал. Мутрата е готов на всичко. Може да изтегли хората на ГЕРБ от комисиите в деня на изборите, вече получавам такива сигнали. Може да саботират с аварии на ел. захранването, за да спрат машините. Може да вкара умишлено саботьори, които да "прецакат" машините. Компромати, лъжи, мутри и всякакви свинщини.

Няма да стане. Рашков остави редица областни шефове на МВР на постовете им и резултата е на лице. Във Видин например ГЕРБ и ДПС си разделиха и платиха гласовете във видинската махала, Брегово, Новоселци и тн. седмици преди изборите. А патрулки на МВР охраняват "сделките". И на други места е така. Като официални наблюдатели на Изборите, БОЕЦ следим ситуацията на много места в страната.

Ще кажа на Борисов само едно - пътник си мутро! И колкото и да се гърчиш, пънеш, плюеш и ревеш, спасение и милост няма да има. Ти почерни хиляди български семейства, милиони прокуди от родината им, милиарди одрани от гърба на българските граждани. Превърна държавата ни в кочина. И сега дойде времето на плащаш. И ти, и Пеевски, Гешев, Доган, Цацаров и цялата ви престъпна котерия. БОЕЦ винаги си видим битките до край.

Битката продължава!

Георги Георгиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари