Георги Георгиев, БОЕЦ: Борисов даде бухалка на Путин, за да може да ни рекетира

1
Борисов трябва да бъде незабавно задържан под стража за престъпления против държавата заедно с цялата си рубладжийска и чекмеджийска банда
Борисов трябва да бъде незабавно задържан под стража за престъпления против държавата заедно с цялата си рубладжийска и чекмеджийска банда Снимка: БГНЕС / Архив

ЗНАЧИ газа в рубли. Само че за Турски поток платихме в лева

Три милиарда ЛЕВА! За да може кремълският трол да ни рекетира. Борисов му даде тази бухалка в ръцете вместо да изградим още преди години връзката с Гърция и да договорим доставки от други източници. Същият Борисов, който си пълнеше чекмеджата с пачки евро.

И още няколко милиарда евро "усвои" със Шиши. И сега се прави на евроатлантик. За тях милиардите евра, за Путин милиардите левове, а за нас - газ за рубли.

Борисов трябва да бъде незабавно задържан под стража за престъпления против държавата заедно с цялата си рубладжийска и чекмеджийска банда.

Скоро. За националните предатели прошка няма.

Георги Георгиев, БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    1
    ...
    Абе, Гошо, ти явно не си никак адекватен. Ами той няма избор Путин, защото от вашите санкции не му трябват нито евро , нито долари, той няма какво да прави с тези валути. Затова човека си пази нац. интереси и след като му окрадоха най-безпардонно всички външни активи най-"демократично"(над 300$ млрд.), друго освен да си търси собствената валута не му остана. Вие се наебахте сами така санкционирайки го. Простреляхте се в капачките и в двете. Пък и не се пени много, газ във Видин няма и в близките десетилетия няма и да има. Включвай духалката, нахрани котката и лягай да спиш. Видехме ви голямото задържане на Боко, осрахте се до колене. Тихо сега. Боецо умрял.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари