Георг Георгиев: Не може само оставка да е алтернативата

0
Не може политическият инструмент да е оставка
Не може политическият инструмент да е оставка Видео: NOVA

„Няма опасност България да не получи финансова помощ от Европа. Българското правителство е достатъчно стабилно и политическата ситуация не е обвързана с решенията, които ще бъдат взети на Европейския съвет.”

Това заяви в студиото на „Събуди се” по NOVA председателят на младежката организация на  ГЕРБ Георг Георгиев.

Той добави, че тези средства биха могли да послужат и за някои от исканията на протеста. „Аз съм сигурен, че там има хора, които са в лошо икономическо състояние именно заради спиране работата на различни отрасли през времето на карантината”, каза Георгиев.

По негово мнение е много важно средствата да бъдат разпределени разумно и страната ни да успее да се пребори голяма част от тях да дойдат в България. За това щял да се бори премиерът Борисов.

"В крайна сметка протестът не е нищо лошо, протестът е един израз на гласа на хората и аз уважавам техните искания. Но ми се струва, че не може единственото политическо искане да е само оставка. Не може политическият инструмент да е оставка", категоричен бе Георг Георгиев

Председателят на младежката организация на БСП коментира темата с предстоящия вот на недоверие.

За нас това е пети вот, като темата му е корупция. Мотивите до голяма степен се припокриват с исканията на протестиращите”, каза Николай Бериевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари