Генерал Съби Събев: Служебното правителство допусна гаф с националното достойнство на страната

0
Генерал Събев: Очаквам ескалация. Необходимо е да се вземат предохранителни мерки от нашата страна - скривалища, запаси
Генерал Събев: Очаквам ескалация. Необходимо е да се вземат предохранителни мерки от нашата страна - скривалища, запаси Снимка: БГНЕС

Генерал Събев: Очаквам ескалация. Необходимо е да се вземат предохранителни мерки от нашата страна - скривалища, запаси

"България беше посочена в саботажната акция на Кримския мост, за да бъде въвлечена страна от НАТО. Много бързо беше разследвана и установена тази акция. Едва ли руската страна ще обяви резултатите от следствието".

Това каза пред БНР генерал Съби Събев от Съюз "Атлантик", бивш представител на България в НАТО.

И допълни, че служебното правителство е допуснало гаф с националното достойнство на страната, като е разпоредило разследване.

"Не можеш да започнеш разследване, преди да има искане за такова, или официално обявяване, че страната ни е съучастник в този акт. Трябваше да бъде извикан руският посланик и да бъде попитан какви са били основанията България да бъде посочена в този случай".

По думите му в близкото обкръжение на Владимир Путин има разцепление и затова предположи, че е възможно случилото се да е форма на борба между службите в Русия.

Генерал Събев допълни, че след масирания удар срещу украинците и гражданската инфраструктура предстои твърд отговор от страна на Запада.

Според него предстои продължаване на украинските контраофанзиви, а Русия ще се опита да проведе офанзивни операции за възвръщане на територии, освободени от украинските войски.

"Очаквам ескалация. В такъв случай е необходимо да се вземат предохранителни мерки от нашата страна - скривалища, запаси".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    съби, баце,
    кой, казваш е допуснал гаф? Некъпаните умнокрасиви жълтопаветни евроджендърчета недоклатени, лижещи козяшки зад.ик, готови за едничкия грантец чутовно предателство да сътворят? Или ...?👹
  • 0
    1
    ТОЙ
    ТОЙ ТОЗИ Е ПОРЕДНИЯТ ЯСТРЕБ,АМА Е ОСТАРЯЛ ВЕЧЕ И НЯМА ДА ХОДИ ДА СЕ БИЕ,АКО СТАНЕ ДЕБЕЛА
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари