Ген. Решетников: С това правителство в България не може да се работи

0
Това са Сталиснки методи на работа
Това са Сталиснки методи на работа

Това е едно престъпление срещу човека и България. Това са глупости - шпионаж. Как ще говорят, че му е плащано? Кой му е плащал? Пълни глупости.

Това каза по телефона за NOVA пенсионираният руски генерал Леонид Решетников, който коментира забраната да влиза за 10 години в България и обвиненията за шпионаж към председателя на Национално движение "Русофили" Николай Малинов.

"Ще трябва да доживея до 82 години. Сега съм на 72 и ми забраняват за 10 години да посещавам България. Ще се справя. С Малинов сме семейни приятели. Познавам жена му, той познава децата ми. Ние сме нормални хора. Не ме интересуват изборите в България. Никога не сме разговаряли с Малинов за изборите в България. В Института сме се интересували от изборите по цял свят. Така е и е сега. Това е нормално за такъв тип институт. Пълни глупости са, че сме се месили в изборите в България. Как ще му плащам аз на Малинов? Той е по-богат от мен", направи опит за шега Решетников.

"Започват да излизат негативни реакции в Русия. Предполагам, че предстои дипломатически скандал. С това правителство не може да се работи. Говорят за подобряване на отношенията, ала-бала портокала и сега тези глупости. Това са Сталиснки методи на работа", завърши Решетников.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари