ГДБОП задържа двама души за международен трафик на кокаин

0
Те не са криминално проявени
Те не са криминално проявени Снимка: МВР

Те не са криминално проявени

При операция на ГДБОП късно снощи на територията на Кюстендил спецполицаите задържаха двама души като съпричастни към международен трафик на половин килограм кокаин.

Двамата задържани са на 35 и 40 години и не са криминално проявени. По случая се води съвместно разследване с Департамента за вътрешна сигурност на САЩ и Агенцията за борба с наркотиците на САЩ, информира БНТ.

По случая е образувано досъдебно производство на Окръжната прокуратура в Кюстендил, под чийто надзор се провежда операцията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    123
    Странно, откога Дръг Енфорсмент Ейджънси на сащ се меси в нашата малка балканска кочинка за половин кило тъпа кока ? Нещо гнило има.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари