ГД "БОЕЦ": Борисов и мутрите от ГЕРБ не трябва дори да споменават името на Христо Грозев!

1
Борисов не е по различен от Путин, способен е на убийства, за да затвори устата на неудобните
Борисов не е по различен от Путин, способен е на убийства, за да затвори устата на неудобните Снимка: архив

Борисов не е по различен от Путин, способен е на убийства, за да затвори устата на неудобните

ГЕРБ се загрижили за журналиста Христо Грозев обявен от режима на Путин за издирване! Тези боклуци не трябва дори да споменават името му, пишат от Гражданско движение "БОЕЦ" в сайта си.

Грозев, като част от екипа на „Белингкат” разследва отравянето на Скрипал и Гебрев. Борисов бе единственият европейски „лидер”, който обслужи Путин и отказа да екстрадира руски дипломати в знак на солидарност с британското правителство по случая „Скрипал”. По време на управлението на Борисов руските служби организираха и отравянето на Гебрев в България, а правителството на ГЕРБ в лицето на МВР и Цацаров направиха всичко възможно, за да прикрият следите на ГРУ.

По времето на Борисов и ГЕРБ български журналисти бяха пребивани и преследвани, а страната ни достигна 113-то място по свобода на словото! Министрите на Борисов уволняваха журналисти в национален ефир, а той ги наричаше „мисирки”, част от тях заслужено. По времето на Борисов и Караянчева журналистите бяха заградени в клетка, като животни в Парламента. По времето на Борисов журналистите от Биволъ бяха преследвани, като престъпници заради разкритията им, а Атанас Чобанов от BIRD.BG бе обявен за международно издирване! По времето на Борисов хората от БОЕЦ и семействата им бяха превърнати в мишени заради съпротивата им срещу властта на мафията. По времето на Борисов управляващата мафия се опита да убие мен и съпругата ми, посегнаха дори на децата ми. По времето на Борисов всеки, който имаше дързостта да говори истината на глас бе подлаган на репресии и преследване. По времето на Борисов полицията пребиваше мирни граждани и ченгетата скачаха с кубинките си върху главите на младежите зад колоните на МС заради гражданската им позиция. По времето на Борисов и под негово ръководство полицаи пребиха журналиста Димитър Кенаров и до днес справедливост за тази мерзост няма! По времето на Борисов държавата предаде Бююк и други турски граждани на Ердоган обричайки ги на сигурна смърт. По времето на Борисов аз и журналиста от Биволъ Николай Марченко бяхме нападнати от руски мутри при разследването на БЕОЦ на строежа на ТУРСКИ ПОТОК. По времето на Борисов журналистите Димитър Стоянов и неговият румънски колега Атила Биро бяха арестувани и задържани незаконно заради разследването им на ДжиПиГейт – мега корупционните схеми на ГЕРБ за източване на европейски средства! По времето на Борисов Пеевски превзе медиите. По времето на Борисов и националната телевизия бе продадена на Пеевски с назначаването на Кошлуков за директор.

И това са малка част от „заслугите” на Борисов и мутрите от ГЕРБ.

Борисов и мафията не са и не могат да бъдат защитници на Христо Грозев и на когото и да било. Борисов не е по различен от Путин и Ердоган – страхлив изрод спящ с пистолет до главата и пачки е чекмеджето способен на всичко, за да запази властта си и ограбеното от народа. Способен и на убийства, за да затвори устата на неудобните.

Мафията не е защитник, мафията лъже, ограбва и убива!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    краниста
    Видинският тюфлек е сред най-жалките нпо отрепки у нас. От Хелзинския комитет са по-достойни от него. Кривогледата Херо дори е по-сдържана в риториката. А тази умирисана видинска свинчуга и се запенва задника от злоба. Жалко че Гешев не можа да се разправи с него.
  • 10
    2
    младен иванов
    Борисов,тартора на гербаджийската сган,е изпечен лъжец и престъпник,който най после трябва да бъде съден,осъден и вкаран в затвора.Въпроса е кой ще се наеме да стори това благородно дело?Шайката герб,без тартора си,е обречена на изчезване,защото итнерисчийте,намърдали се там,първи ще избягат,щом я няма бащицата им.
  • 8
    1
    Старата любов ръжда не хваща
    Ама на снимката по-горе тоя Бочко защо така покорно се гушка и прегръща с руския президент Владимир Владимирович ?? Да не е решил да му става слуга??
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари