Газова бутилка подпали апартамент в квартал "Дружба"

0
Инцидент с газова бутилка на тераса, която е изпуснала газ от вентила и се е запалила
Инцидент с газова бутилка на тераса, която е изпуснала газ от вентила и се е запалила

В нощта срещу събота, за времето от 23:26 часа до 00:40 часа, служители от Първа РСПБЗН - Русе с един автомобил са били пратени на сигнал за пожар в лек автомобил в местност в землището на село Красен.

При инцидента не са пострадали хора. Според разказаното от собственика на колата, връщайки се от риболов автомобилът затънал в ожъната нива и след дълги опити да го извади е възникнало запалването, като горенето е обхванало цялото превозно средство, а водачът го е напуснал невредим.

В неделя, за времето от 13:07 до 13:50 часа екип на Първа РСПБЗНРусе е реагирал на сигнал за запалване в отпадъци в гр. Русе, на ул. Милкова ливада. Горели са отпадъци в изоставена детска градина. Загасени са без щети.

В следобедните часове огнеборците са реагирали на сигнал за пожар в апартамент.

Обаждането за възникналото произшествие е получено в 15:07 часа. Два екипа от Първа РСПБЗНРусе са изпратени на в квартал „Дружба 3“ в блок 3 на 5-ия етаж. На място е изяснено, че става въпрос за инцидент с газова бутилка на тераса, която е изпуснала газ от вентила и се е запалила. Нанесени са минимални щети по терасата на апартамента.

Пострадали хора няма. Същият ден, между 16:25  и 17:15 часа, екип от Втора РСПБЗНРусе е пратен за съдействие, заради самокатастрофирал автомобил на пътя между с. Николово и с. Червена вода. При пристигане на място е  установено, че колата е излязла от пътя е паднала в дере.

Екипът е обезопасил автомобила и заедно с служителите на ЦСМП са извели, и пренесли водача до линейката. Мъжът е отведен в болница в Русе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари