Гъста мъгла ограничва видимостта в Русенско

0
Видимостта в Русенско е ограничена до 100 м
Видимостта в Русенско е ограничена до 100 м

Заради мъглата видимостта в Русенско е ограничена до 100 м, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура". Очаква се температурата в региона да се повиши и да достигне 9 градуса в следобедните часове.

На много места в страната е ограничена видимостта поради мъгла: до 50 м в района на Дългопол, Боаза, Самоков, Паничково, Кирково и прохода Шипка. До 100 м областите: Бургас, Русе, Сливен, В.Търново, Видин, Плевен и районните на Ябланица, Карлово, Асеновград, Оряхово и  АМ“Тракия“ област Пазарджик. До 150 м в района на Хитрино и Козница.

Път ІІІ-202 Русе- Щръклево- Нисово- Кацелово при км 36+945 – аварийно-възстановителни работи на мост над река Черни Лом - ограничение за движение на автомобили с обща маса над 10 т, като дясната лента е затворена за движение и е въведен пропускателен режим по лявата лента за движение;

Път ІІ-51 Бяла- Попово между км 0+858 до км 0+908 /в чертите на гр. Бяла/ – ограничава се движението на тежкотоварни автомобили с тегло над 10 т. Обходен маршрут: път ІІІ-5101 (Бяла- Попово)-Пет кладенци- Борово, съобщават още от АПИ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари