Галин Григоров: Нека бъдем адекватни на пътя!

1
Нека не забравяме, че голяма част от инцидентите са предотвратими
Нека не забравяме, че голяма част от инцидентите са предотвратими Снимка: Кадър от Русе Медиа

Публикуваме обръщение на Галин Григоров към русенци по повод Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия:

"УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЛАСТ РУСЕ,

СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,

Всеки ден на територията на страната се случват пътнотранспортни произшествия, които ежегодно отнемат живота на стотици хора, а ранени и инвалиди остават хиляди!

Нека не забравяме, че голяма част от инцидентите са предотвратими, но това зависи преди всичко от нас! Вярвам, че с общи усилия и споделяйки помежду си отговорността за спазване на Закона за движение по пътищата можем да намалим броя на пострадалите в тази нелепа и ужасяваща война, оставяща траен отпечатък върху съдбите на безброй български семейства! Нека бъдем разумни, толерантни и с адекватно поведение на пътя!

Нека днес, когато отбелязваме Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия, да отдадем нашата почит към тях и да изкажем съболезнования на техните семейства, както и да благодарим на лекарите, полицаите, пожарникарите и на всички, които непрекъснато се борят за живота на пострадалите!"

ГАЛИН ГРИГОРОВ

Областен управител на област Русе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари