Галин Ганчев се излекува от КОВИД-19

2
Ганчев сподели, че се сблъскал с "безскрупулни, безчувствени и подли приятели", но лекарите му върнали вярата в доброто
Ганчев сподели, че се сблъскал с "безскрупулни, безчувствени и подли приятели", но лекарите му върнали вярата в доброто Снимка: в. "Утро"

"Вече съм здрав, чувствам се добре и споменът за болестта е зад гърба ми"

Това каза вчера общинският съветник Галин Ганчев пред вестник "Утро". Един ден след заседанието на Общинския съвет на 10 септември той бе диагностициран като носител на коронавирус и веднага бе настанен за лечение в Университетска болница „Медика Русе“.

"Благодаря на собственика на болницата доц.д-р Кирил Панайотов за това, че е създал едно не просто добро, а елитно здравно заведение с много добри условия за лечение на пациентите и за работа на медиците. Това няма как да не се отрази и на персонала, затова е логично, че в „Медика“ работят превъзходни специалисти. Благодаря за професионализма, отзивчивостта и грижовността на доц.Маринова, д-р Босилков, д-р Грозев, д-р Александров, д-р Ставрев и целия медицински екип! Само преди месец съдбата ме сблъска с безскрупулни, безчувствени и подли „приятели“. Тогава си зададох въпроса такива ли са хората - лоши, лицемерни и притворни? Отговорът дойде от лекарите в „Медика“ - не, хората са човечни, трудолюбиви и добри! Затова пожелавам на медиците да са здрави, да са лично щастливи и професионално удовлетворени и никога да не се сблъскват с другия тип хора, защото те съществуват", завърши доскорошният директор на най-голямото русенско училище „Васил Левски“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари