Галена потроши джипа на мъжа си

1
Ако беше нейната кола, нямаше толкова да й пука
Ако беше нейната кола, нямаше толкова да й пука

Фолк звездата Галена вкара джипа на мъжа си Галин в автосервиз за неопределено време!

Майсторите трябва да изчукат и оправят множеството дупки по ламарината. Певицата не може да си намери място, че това се е случило точно с возилото на бащата на сина й – Галин – Вафлата. Не си мислете обаче, че Галена нарочно е начукала черното возило на възлюбения си. Нито пък става въпрос за катастрофа. Топзвездата навъртяла доста километри със собствената си кола и я оставила в сервиз за подмяна на някои основни части. През това време се възползвала от мощния джип на Галин - Вафлата, пише Блиц.

За зла участ, точно преди концерта на орк. „Орфей” в Пловдив, градушка като орех се изсипала в Стара Загора. По това време изпълнителката на „Пантера” пътувала за Града под тепетата и я застигнал небесният ужас.

В резултат цялата кола е на огромни дупки, а смядовката преболедувала трудно факта, че се е случило с колата на благоверния й. „Ако беше нейната кола, нямаше толкова да й пука”, издават от обкръжението на звездата. Галена разказала на колежки и познати, че за първи път вижда толкова големи ледени топки да падат от небето.

Галин от своя страна успокоил майката на сина си. Най-неприятното от цялата ситуация е, че търновският плейбой ще кара кола под наем, докато изправят ламарините на собствената му.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари