Гала взриви ефира с нов бисер...за тестисите!

0
Гала взриви ефира с нов бисер...за тестисите!

Гала се изкара истински специалист по... тестисите. В постоянната си рубрика "Моето мечтано бебе" водещата на "На кафе" по Нова телевизия роди нов бисер: "Тестисите са извън тялото, за да не им е горещо". Което, разбира се, беше логично заключение на проведения разговор за проблемите със сперматогенезата.

Както е известно, учените са установили, че високите температури действат много зле на тестисите, които произвеждат онова, с което се гордее силният пол - сперматозоидите и половия хормон тестостерон. Именно заради това във физиологичната торбичка, побираща тестисите (скротума), температурата е доста по-ниска от нормалната телесна. Ако за човека тя е 36-37 градуса, за тестисите трябва да е с 1 до 3 градуса по-ниска. Отклонение нагоре или надолу влияе отрицателно.

И Гала явно си е научила урока. Тя се изказа като истински специалист и хвърли една от трите проблемни двойки в потрес. Мъжът, който е с наднормено тегло, има точно такъв проблем - висока температура на тестисите заради килограмите.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари