Гала търси своята половинка

0
Тази есен Гала ще започне търсенето на свой екранен партньор
Тази есен Гала ще започне търсенето на свой екранен партньор

Новият сезон на „На кафе“ ще започне на 7 септември в 9.30 ч. по NOVA . 

Гала ще открие първото за сезона предаване на хеликоптер, изненадвайки отново зрителите. Нови рубрики и лица, вълнуващи срещи с едни от най-известните български и чуждестранни светски личности, социална ангажираност и полезни здравни съвети – това е само малка част от разнообразието, което екипът на „На кафе” ще предложи на зрителите през новия телевизионен сезон.

Тази есен Гала ще започне търсенето на свой екранен партньор.

„В последно време, екипът ни бе предимно женски и вече е време да чуваме повече и мъжката гледна точка”– споделя продуцентът на предаването Ралица Манчева. Подробности около предстоящия кастинг, зрителите ще могат да узнаят съвсем скоро.

Социалната ангажираност и подкрепа ще бъдат водещи за „На кафе” през този сезон. Екипът на шоуто ще се посвети на няколко кампании, сред които: Седмица, посветена на модерните и нестандартни методи на обучение, която ще подкрепи социално отговорната кампания на Новините на NOVA „Мисия образование”.

Втората социална инициатива ще бъде посветена на превенцията срещу дефицит на витамин B12. Съвместно с д-р Папазова и с любезната подкрепа, която се очаква от Министерството на здравеопазването, екипът на предаването ще стартира информационна кампания сред лекарите, а след това и сред широката общественост.

Продължава и проектът за ранното детско развитие – платформата „За първите седем години“, която „На кафе” стартира през пролетта съвместно с Националната педиатрична асоциация, БЧК, УНИЦЕФ, Агенция за закрила на детето и с подкрепата на Столична община и Здравната комисия в Парламента.

Зейнеб, и този сезон, остава агентът на „На кафе” в къщата на VIP Brother. Заедно с Антон Стефанов, Маги Желязкова и други известни личности, те ще коментират всичко най-интересно, което ще се случва в Къщата на VIP Brother.

Светската рубрика в „На кафе” ще бъде съвсем нова, водена от българската Ким Кардашиян, която е бившият кореспондент на „На кафе“ от Ню Йорк Деси Павлова.

Финалът на нейното успешно преобразяване зрителите ще проследят в рубриката на Зейнеб „Мисия красота”.

Екипът ще продължи да представя живота на успелите българи у нас и в чужбина, сред които е и дългогодишното лице на предаването Диди Тодорова, която от пролетта живее в САЩ.

По традиция, на живо, репортерите на предаването ще ни отвеждат в различни крайща на България, за да могат зрителите на предаването да бъдат преки свидетели на най-интересните събития и най-атрактивните народни празници и обичаи.

Освен традиционната чаша кафе с български и чуждестранни звезди, предаването ще продължи да предлага и вълнуващи срещи с не много популярни, но значими с дейността си личности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари