Гаджето на Вероника проговори!

0
Радослав разкри подробности за ПИН кода на мъртвото момиче
Радослав разкри подробности за ПИН кода на мъртвото момиче

„Когато Вероника съм я питал и е имала нужда от пари, аз винаги съм й давал. Не знам, не ме е и интересувало дали тя си е записала ПИН кода върху картата”. Това каза гаджето на убитата във Велико Търново студентка Вероника ЗдравковаРадослав Димитров, цитиран от "Пик".

Именно ПИН кода, записан на картата, е помогнал на разследващите да заловят убиеца Илиян. Когато видял четирите цифри на картата, той с блясък в очите се насочил към първия банкомат, веднага след като слязъл от влака в Горна Оряховица. Камера го записала как тегли от сметката на Вероника.

Гаджето Радослав има съмнения, че Илиян е убиецът, той се пита защо му е трябвало да я погубва, а просто не я е ограбил. „Човек, който е обявен за издирване и е на свобода, ето какво направи. Отне един човешки живот, моето момиче. Тя беше 45 килограма, за какво ще му е да я погуби. Много ми е трудно без нея, всички ми казват, че трябва да продължа, да гледам напред, но ми липсва много, дори така, само да си я чуя”, споделя пред медията ни мъката си Радо.

Бащата на Вероника Трайчо Трайков е другият човек, който не вярва, че полицията е заловила истинският убиец на датето му. „Докато не ми каже точи човек как, къде и кога я е убил, аз няма да повярвам, че той го е извършил. Защо няма кръв никъде, в близост до реката”, се чуди родителят.

"Взехме я от моргата, цяла нощ си я гледахме, не мислихме за нищо друго, а само за това как да я облечем и погребем. Гледахме да си изпратим детето както трябва (избухва в сълзи). С какъв мерак изготвихме жилището й, където да следва, а после трябваше да й подготвяме друг дом, който е в земята", тъжен е бащата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари