Г-жо Павлова не се срамувайте да кажете, какъв дядо-комунист сте имали

1
Когато ви критикуват за политиката ви в Северозападна България, не се срамувайте да го кажете
Когато ви критикуват за политиката ви в Северозападна България, не се срамувайте да го кажете Снимка: БУЛФОТО

”Когато ви критикуват за политиката ви в Северозападна България, не се срамувайте да кажете, какъв дядо-комунист сте имали. По времето на министъра на индустрията Георги Павлов този регион е процъфтявал”.

С тези думи се обърна депутатът Георги Божинов от БСП към строителния министър Лиляна Павлова по време на парламентарния контрол на Народното събрание, където към министърката имаше отправени въпроси относно развитието на Северозапада, съобщава Канал 3

Георги Божинов зададе въпрос на Павлова, който беше свързан с разработването на проект за Целенасочената инвестиционна програма в подкрепа на развитието на Северозападна България. ”Целта на Целенасочената инвестиционна програма в подкрепа на развитието на Северозападна България е малко по-различна, не може да инвестираме само в пътища”, обясни министърката. От думите и стана ясно, че в момента се идентифицират проекти, като целта е да се създадат предприятия, да бъде изградено индустриална зона.   

Министър Павлова обясни още, че са необходими около 1 милиард лева, за да бъде изграден магистрален участък до Видин, затова е важени и обходът на Димово, откъдето ще започне и строителството. От думите и стана ясно, че за обход на Димово към днешна дата има два проекта, като единият е за малък обход, а другият голям. ”Ако искаме обходът да попадне в бъдеща магистрала, ще трябва да заложим на големия обход”, заяви министъра.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари