Г-н кмете, ще вземете ли мерки с отрязаните дървета в Русе

1
Станислав Иванов е възмутен от неглижирането на отрязаните дървета в града, които са оставени да гният на произвола на съдбата
Станислав Иванов е възмутен от неглижирането на отрязаните дървета в града, които са оставени да гният на произвола на съдбата Снимка: Dunavmost, архив

Поредното гражданско негодувание постъпи във фейсбук групата "Писмо до кмета на Русе"

Станислав Иванов е възмутен от неглижирането на отрязаните дървета в града, които са оставени да гният на произвола на съдбата. Ето какво пише русенецът: 

"Уважаеми г-н Милков, през управлението на предходния Ви колега, много дървета от градската среда бяха почти обезглавени от тесни специалисти по овощарство, които са на минимална заплата и специализация относно ефектът от работата им. Местата на отрязаните клони не са обработени с овощарска замазка или поне боя.

Факт - дърветата започват да гният на отрязаните места и загиват. 80 % от орязаните до главния ствол дървета са така от улицата на КООП пазар в посока ул. "Борисова"."

От публикациите под поста на Станислав Иванов става ясно, че практиката за орязване на дърветата продължава и в момента на много места в Русе - кв. "Възраждане" и кв. "Чародейка". 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари