Г-н Кмет, моля обърнете внимание на подлеза на булевард "Христо Ботев"

2
Не искам да си мисля, какво би станало, ако част от мазилката се откърти и падне върху някой преминаващ
Не искам да си мисля, какво би станало, ако част от мазилката се откърти и падне върху някой преминаващ

На вниманието на г-н Пенчо Милков!

Здравейте г-н Милков! Искам да се обърна към вас с един доста наболял проблем, за който може би знаете, а може да не сте запознат, но в качеството си на русенска гражданка в най-европейският град на България искам да ви разкажа. Преди така си водих кореспонденция с бившият кмет г-н Стоилов и успях да издействам да сложат легнал полицай и да боядисат пешеходните пътеки в началото на ул." Плиска", та сега и към Вас реших да се обърна за сходен проблем.

Става въпрос за подлеза на бул. „Христо Ботев“ до „Печатни платки“, който е в много окаяно състояние - паднала мазилка, осветлението се състои само от една леко мъждукаща лампа.... През деня благодарение на дневната светлина подлеза е леко осветен, но не мога да си представя за какво става въпрос вечер. През това място минават много жени работещи в шивашките фирми, майки с малки деца ,които ги водят в детската градина. Не искам да си мисля, какво би станало, ако част от мазилката се откърти и падне върху някой преминаващ. До колкото ми е известно подлеза е даден на концесия, правени са проверки, но явно вашите служители не са констатирали нарушения....

Моля за съдействие от ваша страна за отстраняване на горепосочените нередности и привеждане на подлеза във вид удобен за експлоатация. Предварително благодаря!!

Елена Костадинова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари