Г-н Борисов, пиша Ви с молба да подадете оставка

17
Отворено писмо до Бойко Борисов
Отворено писмо до Бойко Борисов

ОТВОРЕНО ПИСМО
ДО: МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ БОЙКО БОРИСОВ
ОТ: ЛОШИЯТ МАТЕРИАЛ

Г-н Борисов, в изборния ден Ви пише един обикновен човек, човек от "лошия материал", за който лош материал, съдите без съмнение от вашето най-близко обкръжение.

Пиша ви с молба да подадете оставка. Това мое действие е предизвикано от притеснението ми, че сте на път да хвърлите Родината ни в гражданска война, само и само да се задържите на власт. Недейте, умолявам ви! Пред вас стоят две алтернативи или доброволно да подадете оставка или да споделите участта на цар Борил, чието управление е било аналогично на вашето. (Ако не знаете кой е той, обърнете се към г-н Божидар Димитров за пояснение.) Вашите "грешки" станаха твърде много, народът не издържа вече, не ви иска. Не го ли разбирате?

Вие сте предател на Отечеството заедно с антуража си и народът го вижда. Управлявате с тирания, която е по лоша от тая на турските султани. Обезличихте националните ни ценности в опит да ги замените с евро-атлантически. Всяка ваша реформа съсипва държавата, съсипва и народа. Как можахте да поставите чужденци пред българи? Да им давате издръжка от 1000 лева на месец, докато пенсионери, а и работещи едвам свързват двата края. Как не ви е срам? Как посмяхте да вървите срещу народа си? Сега ревете, че нищо не оценявал народа? Кое, г-н Борисов?

Кое да оценим? Че превръщате България в бежански лагер? Че здравната реформа на Москов е за боклука? Че подменяте българската история? Че ислямисти получават повече пари от българи и същите тези българи напускат страната, която вие превънахте в зла мащеха от приказките - за тях?

Знаят ли вашите лакеи и електорат, колко пари притежавате в офшорни сметки?

Ако народът би ми гласувал доверие, г-н Борисов, бих Ви конфискувал имотите и банковите сметки, а парите бих раздал на народа, който вие ограбихте. Бих ги разделил по равно между всеки българин, които сме останали около 4 милиона, на всеки биха се паднали по 1000 евро (Вие достатъчно пари раздадохте на малцинствата в ущърб на собствения си народ!),това ще облагодетелства и вашия електорат от българи. А вас г-н Борисов бих затворил до живот, без право на замяна и то след като ви ослепя за предателството към Родината (по примера на дедите ни, спрямо владетели-предатели на народа).

Все пак ще ви дадем последен шанс. "Лошият материал" от низините, е добър без значение какво си мислите. Българите г-н Борисов са добър, трудолюбив, умен и жилав народ. Не съдете за него по отрепките които ви заобикалят и които водят вас към пропастта, а заедно с вас и държавата. Оцелели сме хилядолетия въпреки такива, като вас! Ако все още има нещо българско във вас лично и някакви зачатъци на съвест ще последвате моя съвет, а той е: Незабавно подайте оставка, каквото и да ви струва, въпреки съветите на вашите блюдолизци. Разкайте се и минете в опозиция, ако заслужите имате шанс да се върнете един ден на власт.

Народът познава кой и как го лъже, народът е добър и ако види искрено разкаяние - прощава. Но не става с лъжи, г-н Борисов, повече се печели с истина, Една лъжа влече след себе си други.
Бих Ви простил, ако видя, че се опитвате да поправите всички злини които сте извършил. Дори бих ви помогнал!

Голямата ирония е. г-н Борисов, че може би в целия свят само аз мога да Ви дам ключа към спасение и реабилитация, но не преди да видя, че сте си сменил не само козината, но и нрава.
Извинявам се ако съм Ви засегнал с писмото си, не ми е това целта.

Надявам се да последвате съвета ми - той е продиктуван от сърцето ми и от обичта към моята Родина.

Владислав Вълканов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари