Фюри: Всеки, който се опитва да дискредитира победата ми, чисто и просто завижда!

0
В събота британецът сложи край на доминацията на украинския боксьор
В събота британецът сложи край на доминацията на украинския боксьор

Новият световен шампион в свръхтежка категория Тайсън Фюри сподели, че е очаквал по-добро представяне от непобедения в продължение на единадесет години Владимир Кличко. 

В събота британецът сложи край на доминацията на украинския боксьор след убедителна победа по точки в 12 рунда, пише Дневник

Фюри даде днес първата си пресконференция на родна земя, след като се завърна от Дюселдорф. Той заяви, че е готов за реванш, въпреки че не очаква много по-добро представяне от 39-годишния Кличко, който усети вкуса на поражението след 22 поредни победи.  

"Не бях особено впечатлен от Кличко. Очаквах да бъде по-силен. Той ме удари в носа, но не го усетих. Удари ме в слепоочието, не го усетих. Усетих чак след мача, взех "Нурофен" за болката", каза Фюри пред британските медии. 

"Не съм изненадан или изумен. Винаги съм казвал, че ще го направя и го направих. Казах на всички какво ще се случи, когато се изправя на ринга срещу Кличко. Това беше майсторско представяне срещу най-добрия боец на планетата. Това трябва да ви говори с какъв талант си имате работа. Всеки, който се опитва да дискредитира представянето ми, чисто и просто завижда", продължи той. 

"Победих го в собствения му дом. Аз съм като мангуста, която отива в гнездото на кобрата и си тръгва с всичките й яйца", заяви 27-годишният боксьор. 

Кличко има време до края на януари да реши дали ще активира клаузата за реванш. По-рано от щаба на британеца заявиха, че ако се стигне до нов сблъсък между двамата, вероятно той ще е през май на стадион "Уембли". 

"Кличко ще анализира ситуацията. Ще прецени какво може и какво не. Не мисля, че може да направи много повече от това, но ако мисли, че има шансове, нека да го направим", каза още Фюри на днешната пресконференция. 

"Не съм направил нещо, което не съм вярвал, че ще направя. Надиграх го в продължение на 12 рунда, вместо да го нокаутирам във втория, което според мен е по-добре"

Източник: Дневник
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари