Фюри отказа 120 милиона долара за бой с Кличко

0
Бой от такъв мащаб трябва да бъде гледан от целия свят, а не от 120 богаташи
Бой от такъв мащаб трябва да бъде гледан от целия свят, а не от 120 богаташи

Световният шампион в тежка категория на професионалния бокс Тайсън Фюри разкри, че е отказал екстравагантна идея за реванша с Владимир Кличко - бой на луксозна яхта само пред ВИП персони.

Идеята била 120 души да платят по 1 милион долара и на кораба да няма нито камери, нито преса, пише Труд

Това е много егоистично, бой от такъв мащаб трябва да бъде гледан от целия свят, а не от 120 богаташи“, мотивира решението си Циганския крал, както наричат британеца.

В подгряването на предстоящата битка с украинеца 27-годишният Фюри хвърля разнопосочни мнения в британските медии. За Би Би Си той каза: „Не мога да се мотивирам. Може да се откажа. Може просто да вдигна платната по посока залеза и да живея нормален живот. Изпълних мечтата си да спечеля титлите. Това ме крепеше, но сега вече се замислям, че има живот и след бокса и все още не знам какво да правя. Дори не съм сигурен дали ще се бия на реванша срещу Кличко“.

Пред Скай спорт обаче шампионът твърди друго: „Мисля, че реванш ще има. Въпросът е къде и кога. Възможно е дори да бъде в Близкия изток. Тревожи ме обаче, че още сме далеч от подписване на договор, но мачът вероятно ще е през лятото във Великобритания. С нетърпение чакам да се върна в тренировъчната зала.

Източник: Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари