Футболист от Коста Рика загина в челюстите на крокодил

0
29-годишният мъж влязъл да плува в реката, когато станал жертва на дивото животно
29-годишният мъж влязъл да плува в реката, когато станал жертва на дивото животно

29-годишният мъж влязъл да плува в реката, когато станал жертва на дивото животно

Костариканският футболист Хесус Алберто Лопес Ортис е загинал при нападение на крокодил в река Рио Каняс в провинция Гуанакасте. 29-годишният мъж, играещ в местния аматьорски футболен отбор Депортиво Рио Каняс, влязъл да плува в реката, когато станал жертва на дивото животно, съобщи Novini.bg.

Видео, в което хищникът държи в челюстите си тялото на жертвата, се разпространи в социалните мрежи и YouTube.

Въпреки че законите в Коста Рика забраняват лова и убиването на защитени животни, включително крокодили, от местната полиция са взели решение да застрелят животното, за да освободят от челюстите му убития мъж. В изявление те отбелязват, че са положили всички усилия да вземат тялото на Лопес, без да наранят влечугото, но това се оказало невъзможно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари