Футболист на Ферарио Спасов: Няма закони в нашата страна

3
Не мога да ди представя, че ще убиеш някого и след 24 часа ще си спиш вкъщи, коментира Сергей Георгиев
Не мога да ди представя, че ще убиеш някого и след 24 часа ще си спиш вкъщи, коментира Сергей Георгиев Видео: NOVA

Не мога да ди представя, че ще убиеш някого и след 24 часа ще си спиш вкъщи, коментира Сергей Георгиев

Футболният треньор Ферарио Спасов загина в катастрофа в събота следобед, предава NOVA. Колата му беше ударена отзад от шофьор, който пътувал с превишена скорост.

Малко преди инцидента отборът, който Спасов ръководеше - ФК „Дунав” – Лом, играл мач в Монтана. Тимът паднал, а последната среща между треньора и футболистите била в съблекалнята след мача. Той обявил кога ще е следващата тренировка и потеглил с личния си автомобил към Лом.

Не мога да си обясня как в 16:30 часа бяхме заедно в съблекалните, а в 17 без малко него вече го е нямало”, каза футболистът от „Дунав” - Лом Иван Михов. Той призна, че е бил шокиран, когато разбрал за загубата.

Сергей Георгиев, който също играе във ФК "Дунав" - Лом, не скри, че е ядосан от мярката на Начо Пантелеев. Предполага се, че именно 24-годишният мъж е причинил трагичната катастрофа. „Няма закони в нашата страна. Не мога да ди представя, че ще убиеш някого и след 24 часа ще си спиш вкъщи”, коментира футболистът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Asket
    Какъв е този наблюдаващ прокурор,който срича,абсолютно неадекватен,като че ли току що става от дълбок сън??? Каква държава??? Причинил смърт и на свобода?!!! Дават им пълна възможност да се укрият и уж после да ги издирват като Петьо еврото. И прокуратурата е пълна корупция и шуро баджанащина!!!
  • 7
    1
    L24678
    Наистина няма закони!!!!Кой нормален човек ще освободи един потенциален убиец на пътя срещу подпис?????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари