Футболен клуб подкрепи момчето, станало жертва на тормоз в Перник

3
Футболен клуб Миньор (Перник)направи подаръци на момчето, сред които и мачова фланелка от серията „От баща, на син…“
Футболен клуб Миньор (Перник)направи подаръци на момчето, сред които и мачова фланелка от серията „От баща, на син…“ Снимка: ФК "Миньор" Перник

Футболен клуб „Миньор“ (Перник) направи подаръци на момчето, сред които и мачова фланелка от серията „От баща, на син…“

Футболен клуб „Миньор“ (Перник) подкрепи 16-годишния Илиян, станал жертва на тормоз, съобщиха от третодивизионния отбор. Младежът е посетил тренировка на "жълто-черните" и се е запознал с играчите от състава.

На терена момчето е показало умения, като с добре насочени удари е успяло да реализира няколко дузпи на влезлия в ролята на вратар треньор Виктор Райчев.

Видеоклипът с насилие над десетокласника от Професионалната гимназия по облекло и туризъм „Св. Иван Рилски“, който е със специални потребности, предизвика остра реакция сред обществеността в Перник. От ФК Миньор също се обявиха против несправедливостта и тормоза. От отбора са направили подаръци на момчето, сред които и мачова фланелка от серията „От баща, на син…“.

Илиян е обещал заедно с баща си да подкрепи тима в предстоящото домакинство срещу Балкан (Ботевград) в събота. Срещата е с начало 14:00 часа, предаде БТА.

Вчера кметът на Перник Станислав Владимиров се срещна с момчето и баща му, както и с ръководството на училището, засвидетелствайки институционалната си подкрепа към младежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари