Френски полицаи откриха огън в центъра на Париж

0
Кървава нощ във Франция след победата на Макрон
Кървава нощ във Франция след победата на Макрон

Кървава нощ във Франция след победата на Макрон

Френски полицаи откриха огън по автомобил в центъра на Париж и убиха двама от пътниците, а третият е ранен, съобщи пред Франс прес източник от полицията.

Инцидентът се случил на моста Пон-Ньоф в центъра на френската столица. Шофьорът на колата спрял по заповед на полицаите, но по време на проверката внезапно потеглил по посока на служителите на реда. Един от полицаите бил принуден няколко пъти да стреля с пушка за самозащита.

В резултат на стрелбата шофьорът и пътникът на предните седалки на колата били убити, а пътникът на задната седалка бил ранен в ръката. На последния е оказана медицинска помощ.

Сега районът на инцидента е отцепен и на място работят служителите на реда, които уточняват всички детайли.

Инцидентът се случва само няколко часа след митинга на привърженици на преизбрания президент Еманюел Макрон на Марсово поле. Според предварителни данни Макрон печели втория тур на изборите с 58,4 процента от гласовете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари