Французите искат преиграване на финала с Аржентина

2
Почти 200 000 души са подписали петиция, която настоява ФИФА да назначи преиграване на финала на Мондиал 2022
Почти 200 000 души са подписали петиция, която настоява ФИФА да назначи преиграване на финала на Мондиал 2022 Снимка: Facebook

Почти 200 000 души са подписали петиция, която настоява ФИФА да назначи преиграване на финала на Мондиал 2022

Почти 200 000 души са подписали петиция, която настоява ФИФА да назначи преиграване на финала на Мондиал 2022 между Франция и Аржентина. Както е известно, „гаучосите“ спечелиха титлата от световното първенство в Катар, детронирайки „петлите“ след победа с дузпи, предава Gong.bg.

В онлайн платформата „MesOpinions“ е създадена петиция, която да бъде изпратена до световната футболна централа. В нея се твърди, че има съдийски грешки, повлияли на резултата от мача. Посочва, че няма дузпа в полза на Аржентина в средата на първото полувреме, а освен това има нарушение срещу Килиан Мбапе преди атаката, довела до попадението на Анхел ди Мария в 36-ата минута.

Французите обаче са пропуснали нещо друго - преди втората дузпа на Мбапе има очевадна игра с ръка на Упамекано. Ако тя беше отсъдена, резултатът нямаше да стане 3:3.

Петицията няма никакъв шанс пред ФИФА и преиграване на финала няма как да има.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    меЦи е позор за спорта
    За съжаление това никога няма да се случи! Цялото световно беше подчинено в даването на титлата на посмешището меЦи! Дори се знаеше, че вски мач ще почне с дузпа за меЦи! Подигварките с меЦи тръгнаха от осминафиналите, където още по-очевидно се даваха несъществуващи дузи, за да може меЦи да блесне и да бележи голове! Най-голямата гавра беше: "Дайте дузпа на меЦииииииииии"! Нито една дузпа за аржентина не беше истинска на цялото световно! Всичките им дузпи, които им бяха давани, няха несъществуващи, коментатори публично заявяваха, че "и тази дузпа е за неправилно дишане"!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари