Фотоизложбата "Бебетата на Русе" ще бъде открита днес в центъра на града

0
Изложбата се осъществява с подкрепата на Община Русе, ОП „Русе Арт“, ССТ „Фрийдъм“, сдружение „Полифония“ и Държавен куклен театър – Русе
Изложбата се осъществява с подкрепата на Община Русе, ОП „Русе Арт“, ССТ „Фрийдъм“, сдружение „Полифония“ и Държавен куклен театър – Русе

Фотографска изложба на Мирела Партинова – Бебетата на Русе или „Шепи бъдеще“ ще бъде открита на площад „Свобода“ на 10 май в 18.30 часа

Водещ ще бъде актрисата от Държавен куклен театър Русе Деница Дончева, а гости – триото на младите музиканти Вероника Илиева-пиано, Преслав Ламбев-цигулка, Мариан Петков-цигулка и Студио за съвременни танци Фрийдъм. Събитието ще е факт с подкрепата на Община РУСЕ, ОП Русе Арт, ССТ Фрийдъм, сдружение Полифония и Държавен куклен театър – Русе.

"Новият живот ме изпълва с възторг. С голямо удоволствие и трепет запечатвам първите дни на бебето и онези неуловими с просто око подробности, които подправят живота ни и го правят сладък и интригуващ:

Мъхът по раменете на бебето.

Врътлячето на челото.

Извитата в усмивка устничка, ама само отдясно.

Почти незабележимата трапчинка.

Уханието! Да, на снимките ще усетите дори аромата на бебето! На изложбата ще покажа някои от любимите си снимки на бебета. Ще ви потопя в един нежен и омаен свят, на който ще може да се наслаждавате до края на месец май. Изложбените пана ще са разположени на централния площад в Русе, срещу съда. Откриването ще бъде един малък празник с танци, музика и бебешки усмивки!

Ще се радвам да ви видя, да поговоря с вас, да се снимам с порасналите бебчета, които съм снимала като новородени. И заедно да се порадваме на най-значимия дар – новия живот, споделя г-жа Партинова, която през последните години се специализира във фотография на новородени бебета, на бременни и обича да прави артистични портрети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари