Фолкпевица: Живя с приятеля ми албанец, а порното ми е хоби

0
Адриана нашумя като първата фолкпевица, снимала се официално в порнофилм
Адриана нашумя като първата фолкпевица, снимала се официално в порнофилм

Адриана, която нашумя като първата фолкпевица, снимала се официално в п**нофилм, призна, че е взела 20 000 евро за ролята си. "Имам 4 сцени по 15 минути. Снимахме няколко часа", каза Адриана пред Нова телевизия. Единственото, което начинаещата звезда в киното за възрастни, отказа да обяви беше псевдонима си.

"Няма да кажа как ми е псевдонима във филма. Хубав е, но не искам да се знае. Всъщност аз не се казвам и Адриана, а Живка. Кръстили са ме на баба ми. Аз съм циганка, от едно плевенско село Буковлак. На 15 години напуснах селото. От 8 години живея в Италия с приятеля ми Ардиан. Той е албанец", разказа певицата.

Продуцентите на п**ното я открили във Фейсбук и й предложили да се включи в проекта им, а тя веднага се съгласила.

Тъй като не говори добре английски, американските й продуценти й наели специално преводач с италиански. "Говоря четири езика - български, цигански, албански и италиански. Приятелят ми знае всичко за мен. Ние сме малко по-европейско мислене, за нас не е проблем. Дори да съм попфолк певица, пак ще ми кажат, че съм порно актриса. Някой ден може и да вляза в парламента, не се чувствам лека жена", каза още Адриана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Обикновен работен ден на ВИК - Русе.
Бригадир се обръща към работниците:
- Засега копайте тук, а аз ще ида да проверя къде трябва...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари