"Фламинго 98" взе участие в Открит турнир по спортни танци

0
Треньорът на клуба - Цветомир Панчев, бе в състава и на съдийската комисия
Треньорът на клуба - Цветомир Панчев, бе в състава и на съдийската комисия

На 09.06.2018г. в град Казанлък се проведе Открит турнир по спортни танци и кръг от веригата за "Купа България", организирани от Българска федерация по спортни танци, КСТ "Роза" и Община Казанлък, под патронажа на г-жа Галина Стоянова - кмет на общината.

Участие взеха представители на КСТ "Фламинго'98", с треньор Цветомир Панчев и пом. треньор Валерия Николова. Господин Панчев представи град Русе и като част от съдийската комисия в съответните дисциплини. 

В открития турнир по спортни танци състезателната двойка от клуба Боян Тодоров и Дария Лазарова заеха трето място в клас 9 "Е". 

Николай Йорданов и Даниела Хвърчилкова се класираха на трето място в клас "В" латиноамерикански танци и . Двойката взе участие и в надпреварата в клас "В" стандартни танци, където зае четвърто място

В клас 18 "А" латиноамерикански танци Жулиен Михайлов и Симона Здравкова се класираха на шесто място. Двойката се класира и финала в състезанието "Купа България" в категорията младежи - латиноамерикански танци, като заеха, съответно седмо място.

Смесената двойка Яцек Янков от КСТ "Фламинго'98" и Полина Русинова КСТ "Дъга" се класираха на първо място в надпреварата за "Купа България" при състезатели над 19 години латиноамерикански танци

Николай Йорданов и Даниела Хвърчилкова заеха четвърто място при състезатели над 19 години - стандартни танци в състезанието за "Купа България". 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари