Започна турнир по спортни танци в Канев център

1
Входът за деца под 10 г. е безплатен
Входът за деца под 10 г. е безплатен

Входът за деца под 10 г. е безплатен

Започна деветнадесетият турнир по спортни танци за КупаРусе“ и Купа „Република“. Мероприятието стартира днес, 18 март в Канев център в Русе.

Организатори са Българската федерация по спортни танци, Община Русе и Клуб по спортни танциФламинго тийм“.

Състезанието започна в 9:30 ч. в Канев център с Националния фестивал Rising, в който сили ще премерят над 180 соло момичета, 52 танцови двойки и танцови формации.

От 13:30 ч. ще стартира надпреварата за КупаРусе“, съобщиха организаторите. Оспорвана ще бъде и битката за Купа „Република“, в която ще участват 56 двойки в категория „Латино танци“ и 50 двойки в категория „Стандартни танци“.

Кулминацията на състезанието ще бъде от 18:00 ч., а домакините обещават много емоции и добро настроение през целия ден. Желаещите да се насладят на изкуството на спортните танци могат да заповядат в Канев център, входът за деца под 10 г. е безплатен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари