Физическа разпра на гробището във Ветово завърши с кражба на кола

0
По случая се води разследване
По случая се води разследване Снимка: БГНЕС

По случая се води разследване

В РУ - Ветово разследват сигнал за противозаконно отнет автомобил. За случая е съобщено в ОДМВР - Русе вчера, чрез ЕЕН 112. Според първоначалната информация на 11 февруари около 13:00 часа в град Ветово 19-годишен местен жител качил в личния си автомобил „Мерцедес“ свой познат /36 г./, който му казал да го закара до гробищата.

Когато се придвижили дотам и паркирали, между тях възникнал конфликт, който прераснал във физическа разпра, след което по-младият избягал, а по-възрастният се качил в колата и заминал в неизвестна посока. После 19-годишният сигнализирал в полицията. За изясняване на случая са изпратени служители на РУ - Ветово. Те са установили пострадалия, а при последвалите незабавни действия и другия мъж, както и автомобилът, който бил паркиран пред адреса на 36-годишния.

Сигналът е документиран, като е извършен оглед на местопроизшествие, уведомен е дежурен прокурор и е започнато разследване в хода на образувано по случая досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    мангал
    инданците и Винету
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари