Фицата става Чичо Коледа

0
Сюжетът на филма ще представи актьора като добряк, който няма памет... и попада в куп комедийни ситуации.
Сюжетът на филма ще представи актьора като добряк, който няма памет... и попада в куп комедийни ситуации. Снимка: архив

В ролята на Чичо Коледа – така ще видим Филип Аврамов в предстоящия филм на режисьора Ивайло Пенчев.

Камерата за заглавието вече се върти, а сюжетът ще представи Фицата като добряк, който няма памет... и попада в куп комедийни ситуации.

Входът към самата история е всъщност почерпена от истинска случка. Става въпрос за едно американско семейство, което осиновява две братчета, но само след седмица ги изоставя. В подобна ситуация се намира и момчето, което се превръща в главен герой на Пенчев. След като не успява да намери дом, то среща своя Чичо Коледа и оттам изначалните драматични нюанси придобиват хумористични краски.

Самият режисьор определя филма си като любовен коледен филм. „Този жанр не е много развит у нас, но пък аз харесвам комедиите, работя в този жанр. Опитвам се да направя филмите си не просто клоунада, само заради смеха. Опитвам се чрез комедията да поставя сериозни въпроси, които зрителят да си задава и да търси отговор. Та дори да разпознае себе си, свои близки и приятели в нашите персонажи, да се замисли“, коментира той пред Impressio. Пенчев, който неотдавна отпразнува 60-ия си рожден ден, допълва, че с филма си иска да съпостави богатите и властни хора с малките, но човечни такива.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари