Белгийска фирма набира инженери и строители за новия завод на "ВИТТЕ Аутомотив" в Русе

5
Бюро по труда - Русе кани търсещи работа лица, строители и инженери, на среща с работодател
Бюро по труда - Русе кани търсещи работа лица, строители и инженери, на среща с работодател Снимка: Dunavmost

Бюро по труда - Русе кани търсещи работа лица, строители и инженери, на среща с работодател

На 20.02.2024 / вторник / от 11:00 ч. в сградата на Дирекция „Бюро по труда“ – Русе, намираща се на ул."Капитан лейтенант Евстати Винаров" №10 ще се проведе информационна среща за търсещи работа лица с представители на белгийската фирма "Кордеел България" ЕАД .

Кордеел е семейна белгийска компания, която успешно проектира и изгражда индустриални сгради в цялата страна. От фирмата декларират стремеж към коректни и отговорни отношения със своите служители.

В момента техен обект в гр. Русе е завод "Витте аутомотив".

Кордеел България търсят опитни и отговорни строителни работници и инженери.

На срещата заинтересованите лица ще имат възможност да се запознаят с изискванията и условията за работа, които Кордеел предлагат.

От „Бюро по трудаРусе напомнят на търсещите и предлагащите работа лица, че са на тяхно разположение за актуална информация относно пазара на труда и насърчаващите заетостта мерки на територията на област Русе.

За повече информация: Донка Михайлова, гл. специалист, отдел "ПУ", тел: 0879006990.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    Гражданин
    До 6 и 7 .Позволете да се обърна към Вас господа "УДАЧНИЦИ".Това,което се казва в коментар 6 е неоспорим факт.Оттук даже идва и прякора на селата на Изток от Захарната фабрика - "белгийци".Апропо дружеството е франко-белш.Но това е било преди 100 години.Та на тази база да направим сравнение с нашето време.И ще открием колосални разлики.А от обидните думи просто няма смисъл.
  • -7
    7
    до 6
    тук коментират предимно прости неудачници, имай го предвид!
  • 7
    6
    бах ти глупаците
    Що за простаци сте бе ...коментиращите и плюещите ...От както съществува третата българска държава само западни фирми са работили за развитието и просперитета на България .Белгийци са построили захарните заводи в Русе и Г.Оряховица ,Лом ..Направили са пристанища на българските аборигени ...Пристанища с кранове,вагонетки ,..на електричество....с двигатели Сименс.И то през 1913-16 година Направили са домове за работниците ...домове с 4-5 стаи ,а не панелни гарсониери .Българските чорбаджии инвестираха откраднатиге пари в бетониране на Черноморието .Плюйте тях,а не някой който създава работни места ,без софийската държава да си мръдне и гъза .
  • 9
    5
    Гражданин
    А има ли възможност да попитаме тези белгийци,какви квалификации,умения и образувателен ценз имат.Защо идват тук , а не си направят завод в Белгия.Там има достатъчно работна ръка.Просто трябва да я извадят от кафенетата.Сега ще отхвърлят всяка кандидатура на българи и ще почнат да ни пробутват техните мароканци,мързеливи конгоанци и останалите. Естествено тукашните ибрикчии веднага се забързаха.Апропо,я г-жа Донка Михайлова да се презентира по отношение на трудов стаж,ценз и т.н.
  • 3
    4
    dadatata
    nqkoi shte namaje filiq s margarin
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари