Финландският премиер се подлага на тест за наркотици

1
Сана Марин: Днес се подложих на тест за наркотици и резултатите ще дойдат до една седмица
Сана Марин: Днес се подложих на тест за наркотици и резултатите ще дойдат до една седмица Снимка: Getty Images

Сана Марин: Днес се подложих на тест за наркотици и резултатите ще дойдат до една седмица

Финландският министър-председател Сана Марин заяви, че се е подложила на тест за наркотици след публикуваните по-рано тази седмица видеозаписи, на които се вижда как се забавлява с приятели, и се зарече, че никога не е употребявала незаконни наркотици. "Днес се подложих на тест за наркотици и резултатите ще дойдат до една седмица", каза тя на пресконференция.

Марин добави, че способността ѝ да изпълнява служебните си задължения е останала ненарушена през въпросната нощ и че е щяла да напусне партито, ако е трябвало да работи, съобщи "Ройтерс", цитирана от БГНЕС.

Тази седмица в социалните мрежи започнаха да се разпространяват видеоклипове, на които Марин се забавлява с известни финландски инфлуенсъри и артисти. Скоро след това те бяха публикувани от няколко медии във Финландия и в чужбина.

След появата на видеоклиповете, Марин се сблъска с призиви от страна на политици от нейната правителствена коалиция и опозицията да си направи тест за наркотици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    джони
    Кви ги дрънкате ве, мацката кърти.
  • 4
    2
    ЗАКРИВАЙ
    до оня дръгчека...От Труп и ПИК се информират само най-малоумните от обществото, верни гласоподаватели на ГЕРБ и Вгъзраждани. А комбинацията от двете е не ЖАЛКА, а направо КОМИЧНА. Труп се информирал от ПИК, който пък получил анонимен сигнал по мейла хахахаха БРУТАЛНА ГАВРА С ЧИТАТЕЛИТЕ НА ТИЯ ПАСКВИЛИ.
  • 1
    1
    Drug Check 3000
    А на Киро_Простото стиска ли му да го тестват? Щото упорито се говори, че Георги Семерджиев доставил на Киро и Лена в МС дрога, скрита в кутии за пица, в деня на ареста на Борисов?!! https://trud.bg/георги-семерджиев-доставил-на-киро-и-лена-в-мс-дрога-скрита-в-кутии-за-пица-в-деня-на-арес/
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари