Филип Аврамов: Напоследък се налага да се оправдавам, че съм хетеросексуален

1
Аз сега родител 1 ли съм, или родител 2?, пита актьорът
Аз сега родител 1 ли съм, или родител 2?, пита актьорът Снимка: Фейсбук

Аз сега родител 1 ли съм, или родител 2?, пита актьорът

"Обявиха, че съм поддръжник на ЛГБТ общността" - казва актьорът Филип Аврамов и допълва: "Аз нямам нищо против хората с различна сексуалност, просто не виждам защо трябва да ни се натрапват някакви различия. Напоследък се налага да се оправдавам, че съм хетеросексуален."

Според Фицата всичко е пропаганда с незнайна цел, пише България Днес. Никой няма нищо против различните. Според него напоследък се налага да се обясняваш защо си бял и защо си хетеросексуален. И е много трудно вече да оцелееш, ако си горните две неща.

"Нещата в момента се подменят много нагло. Все едно една сериозна пиеса да я преработиш в Покемон или Дора Изследователката."

Аврамов е абсолютно против относно проекта родителите да се наричат Родител 1 и Родител 2.

"Аз сега родител 1 ли съм, или 2?" - пита той. "Ако кажа, че съм едно, ще обидя майката и тя може да ме съди за дискриминация."

По-косматият родител трябва да е едно, шегува се актьорът. Смята и че в известна степен това е като порядките в еничарския корпус. Да не си знаеш рода и корените ставаш като питбул.

"Всичките тези директиви и политическа коректност ни карат просто да си налягаме парцалите и да не надаваме много глас. Да вземем да променим "Под игото", защото е некоректно политически. Хайде стига!"

Фицата казва, че можеш да изгориш една книга, библиотека или дори цял град, но не можеш да изгориш знанието. Знанието живее в човека. Трябва да се изгорят всички хора и тогава няма кой да изпълнява директиви.

"Всичко е пропаганда и не знам кой стои в сянка и ги решава тези неща. Дори не искам да знам."

Звездата от "Домашен арест" допълва, че на Балканите живее една по-особена порода, която много не се поддава на пропаганда.

"Но все пак се опитват и нас да ни смачкат" - допълва той. "Както знаем, в казармата се броим на първи и втори. Почти като родителите. Само че в Сърбия единият казва "Първи", а вторият казва "И я до него, а не втори".

В момента актьорът поставя едно социално представление на 20 август на фестивала "София съмър". В него се засягат точно тези теми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    А така!
    Браво, Фица! Шапка ти свалям!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари