Фики може да се похвали с първия си милион

0
Нашумелият чалга певец Фики отпразнува първия си милион
Нашумелият чалга певец Фики отпразнува първия си милион

Нашумелият чалга певец Фики отпразнува първия си милион.

Само за 3 години работа наследникът на Тони Стораро е успял да заработи повече от милион лева приходи, благодарение на стотици ангажименти в нощни заведения, участия в реклами, както и от продажба на албуми, пише Всеки ден.

Стораро-младши се появи на фолк сцената през 2013 г., като още с първата си песен, дуетът с колежката му Галена, изгря ударно звездата на смуглия изпълнител. В рамките на няколко месеца чалга сензацията се превърна в един от най-желаните певци в тематичните заведения.

Ако останалите изпълнители в началото на кариерата си е трябвало да правят компромис със себе си, пеейки за жълти стотинки, Фики започна ударно с хонорар от 3000 лева. Всяка следваща песен на мургавелкото обаче покоряваше класациите и така само за година мизата му набъбна до 5 бона - тарифа, срещу която поемат ангажименти утвърдени звезди като Ивана, Глория и Галена, работили по 10-15 години за „едното име красно".

Въпреки младостта си, Стораро се оказа далновиден и работлив. Яхнал гребена на вълната, той впрегна всичките си ресурси да работи безспирно и за няколко месеца успя да се утвърди като един от най-желаните изпълнители в бранша, запълвайки графика си с по 25 участия месечно.

Така Фики инкасираше в „Пайнер" по около 100 000 лева месечно, от които по договор му се полагат половината, или чистата му годишна печалба възлиза на малко над половин милион лева.

В сметките обаче не влиза един солиден дял от приходите на Фики, който не е константа, но за сметка на това нито се облага с данък, нито се оповестява на когото и да е - бакшишите. Средно на вечер хитмейкъра пълни джобовете си с около 1000 лева, които баровци му дават за поздрави, за изпълнение на желани песни или просто като награда за доброто настроение.

За какво си харчи обаче парите Фики? Младият изпълнител не крие, че огромна част от хонорарите му, които месечно му превеждат от „Пайнер", си остават в банковата сметка. Основният му разходите е свързан със спорта и респективно с купуването на храна и добавки за растеж на мускули.

Освен това той още харчи за дрехи и модерна техника. Стораро-джуниър може да се похвали с последен модел мобилен телефон, конзола за телевизионни игри, бърз лаптоп и крачкомер за 360 лева.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари