Февруари започва със слънце и по-високи температури

0
Преобладаващите максимални температури ще са 8° - 13°
Преобладаващите максимални температури ще са 8° - 13°

Преобладаващите максимални температури ще са 8° - 13°

През нощта ще бъде ясно и почти тихо. След полунощ на места в равнините и котловините ще се образува мъгла. Минималните температури ще бъдат между минус 7° и минус 2°, в София - около минус 7°.

Утре ще бъде предимно слънчево. До обяд на места в равнините и котловините ще е мъгливо. След обяд в Дунавската равнина ще се появи слаб до умерен вятър от запад-северозапад.

Ще се затопли още и преобладаващите максимални температури ще бъдат между 8° и 13°, в София - около 8°. Вечерта от северозапад ще започне заоблачаване. Атмосферното налягане ще се понижава, но ще се задържи по-високо от средното за месеца, показва прогнозата на НИМХ.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево и почти тихо, преди обяд на места с мъгла. Максимални температури: 7°-8°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от северозапад, който вечерта ще се усили. Максимална температура на височина 1200 метра около 5°, на 2000 метра - около минус 1°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари