Фестивал „Светът е за всички“ събира таланти сред хора с увреждания

2
Сдружение "Смело сърце“ подготвя Четиринадесетото издание наФестивал на хора със специфични потребности
Сдружение "Смело сърце“ подготвя Четиринадесетото издание наФестивал на хора със специфични потребности

Фестивалът „Светът е за всички“ ще се проведе за четиринадесети път

Сдружение "Смело сърце“ подготвя Четиринадесетото издание на Фестивала на хора със специфични потребности „Светът е за всички“, съобщиха от организацията на хората с увреждания. Тази година той ще се проведе отново в навечерието на Международния ден на хората с увреждания 3 декември. Във връзка с неговата подготовка е необходимо в срок до 15 септември желаещите да заявят участие в изложбата – базар и/или в концерта.

Предвид неблагоприятната епидемична обстановка, фестивалът ще се проведе виртуално. За целта е организирана Фейсбук страница: Фестивал „Светът е за всички 2022. “

Тази година фестивалът има подтема: „Дунав е в мен“. Специално жури ще определи 3 от участниците, които успешно са включили темата в част или в цялото си представяне. 

Фестивалът се организира и провежда от Сдружение „Смело сърце” в партньорство със Сдруженията „Регионална достъпност”, „Смелост”, „Воля”, „Кураж”, „Дунавско сияние” и „Олимп – спортът е равнопоставен“ с подкрепата на Община Русе по Програма „Култура“ за финансиране на проекти в областта на изкуствата и културата.

За контакти: Пенка Димитрова Попова, 0886496762, координатор на фестивала.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари