Фестивал на торта "Гараш"

7
Русенци могат да се запишат в конкурса до 5 септември
Русенци могат да се запишат в конкурса до 5 септември Снимка: YouTube

Русенци могат да се запишат в конкурса до 5 септември

До 5 септември русенци могат да се запишат за участие в конкурса за любители сладкари. Той ще се проведе на 16 септември от 10:00 часа пред Доходното здание в рамките на Фестивала на тортата "Гараш". Събитието се организира за втора поредна година от Община Русе, като в подготовката активно са включени и представители на бизнеса и местните културни институти.

Желаещите да участват в сладката надпревара могат да приготвят в домашни условия торти по стандартни рецепти, както и нови варианти на известния десерт, създаден от австроунгареца сладкар Коста Гараш, който пристига в Русе през 1885 година.

Записването може да стане на телефони 0898654585 и 087 8992968, както и на имейл [email protected]

В рамките на Фестивала на тортата "Гараш" ще се проведат конкурси, състезания, кулинарни работилници и демонстрации за деца и възрастни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари