Ферма за яйца от Русенско подкрепя фондация "Искам бебе"

2
Сдружение Български обединени птицевъди (БОП) цели да промени изцяло модела, по който се предлагат яйцата в България
Сдружение Български обединени птицевъди (БОП) цели да промени изцяло модела, по който се предлагат яйцата в България

Сдружение Български обединени птицевъди (БОП) цели да промени изцяло модела, по който се предлагат яйцата в България

Фермата за отглеждане на кокошки и производството на яйца с бази в село Бъзовец и град Две могили, на птицевъда Йордан Йорданов, е една от шестте български ферми, която се включва в сдружението Български обединени птицевъди (БОП). Всички те целят да променят изцяло модела, по който се предлагат яйцата в България, за да подобрят значително качеството им, чрез скъсяване на веригата на доставка и осигурявайки най-пряк и бърз път от фермите до магазина.

Фермата от Русенско се включва и в Националната кампания на Български обединени птицевъди и фондация „Искам бебе" в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми „БОРАК - ГЕРОИ ЗА ЖИВОТ". В рамките на инициативата БОП се ангажира да дарява по 1 стотинка от продажбата на всяко яйце под марката „Борак", в опаковки от 6 и 10 броя, в подкрепа на всички действащи инициативи на Фондация „Искам бебе". Очакваните дневни дарения, при минимална продажба на 30 000 яйца на ден, са в размер на 300 лева на ден, месечно приблизителната сумата би била около 9 000 лева, а прогнозната годишна - около 108 000 лева.

Скоро яйцата „Борак" ще могат да бъдат намерени и в магазинната мрежа в Русе и региона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари