Ферарио Спасов е загиналият при катастрофата край Велико Търново

5
Футболният специалист загуби живота си на 61 години
Футболният специалист загуби живота си на 61 години Снимка: Lap.bg

Футболният специалист загуби живота си на 61 години

Още една спортна личност е сред жертвите на пътя днес. Футболният специалист Ферарио Спасов е загиналият при инцидента край Велико Търново в днешния късен следобед, съобщи NOVA.

Специалистът си отиде от този свят на 61 години.

Инцидентът е станал около 17:00 часа днес на пътя София - Варна, при сблъсък между два автомобила. По неофициална информация, белият автомобил, немско производство, с много висока скорост удря отзад колата, управлявана от Ферарио Спасов и той почива на място.

Трагедията е станала след мача от Трета лига между "Локомотив" (Горна Оряховица) и "Дунав" (Лом) (3:1), на чийто тим Феро бе наставник. Той е пътувал с личния си автомобил по посока Ловеч, когато край търновското село Шереметя е бил ударен от автомобил, който се е движил със 150 км/час и навлязъл в насрещното платно.

Специалистът е емблематична фигура у нас. Той е бил начело на "Олимпик" (Галата), "Литекс", "Спартак" (Варна), ЦСКА, "Дунав" (Русе), "Ботев" (Пловдив), "Етър", "Спартак" (Плевен), "Берое", "Левски" (Лом), Севлиево, а до февруари тази година беше начело на Монтана. Във визитката си Спасов има спечелена Купа на България с Литекс

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    Кой е състезателят?
    Кой е човекът който го е блъснал?
  • 13
    4
    плюс-минус
    Защо в България не се прилага на 100 % закона за движение по пътищата? Всеки си кара както си иска, а КАТ дреме някъде си.
  • -6
    3
    Farting Bull 🦬💥
    А автомобила на футболният специалист, червен, италианско производство ли е бил?
  • 15
    2
    изплашен
    Идиотите в България летящи със 150 км.в час нямат край.И затворите също трябва да станат безкрайни.
  • 14
    1
    ДИНОЗАВЪР КАРАБАДЖАКОВ
    ....БОГ ДА ГО ПРОСТИ,МЛАД ЧОВЕК....ДАНО ОТИДЕ НА ПО-ДОБРО МЯСТО.!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари