Феновете на „Дунав” искат Людмил Киров за треньор

0
Те се опасяват, че Цветомир Младенов все още не притежава необходимия опит, а и няма съответния авторитет в съблекалнята, за да запази мястото на „Дунав” в елита
Те се опасяват, че Цветомир Младенов все още не притежава необходимия опит, а и няма съответния авторитет в съблекалнята, за да запази мястото на „Дунав” в елита Снимка: Кадър GONG.bg

Феновете на „Дунав” настоятелно поискаха разтрогналият с „Верея” треньор Людмил Киров да поеме русенския тим.

Бившият помощник на Веселин Великов е юноша на „Дунав” и се приема радушно в Русе, а и олицетворява за запалянковците успешния период на отбора, достигнал за три години от „В” група до Лига Европа, пише 24 часа.

На мача за Купата на България с „Локомотив” в Горна Оряховица, феновете издигнаха и плакат с надпис „Искаме Люси в Дунав”. Във Фейсбук върви и анкета, в която 86 души са заявили категорично, че именно Киров трябва да поеме русенския тим.

Шефът на „Дунав” засега не реагира. Доктор Симеон Симеонов дори заяви в интервю за русенски вестник, че бившият помощник на Малин Орачев Цветомир Младенов трябва да получи още кредит на доверие, защото е водил добре отбора срещу „Верея” в Стара Загора. По неофициална информация, шефът на „Дунав” дори е разговарял с Киров, но на този етап не се е стигнало до покана да оглави отбора. В същото време, според информация от футболните среди, „Локомотив” Горна Оряховица спешно се опитва да привлече Киров, за да поеме той и спаси отбора от изпадане.

Феновете на „Дунав” се опасяват, че Цветомир Младенов все още не притежава необходимия опит, а и няма съответния авторитет в съблекалнята, за да запази мястото на „Дунав” в елита. Преди да стане помощник на Орачев, Младенов водеше юношите до 19 години на русенския тим. Именно запалянковците настояха и получиха оставката на Малин Орачев след загубата от „Етър” с 2:4 в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари