Фенове: Нека истината за Градския стадион да излезе наяве

0
Кой е виновен?
Кой е виновен?

"Още преди започването на ремонтните дейности, няколко пъти алармирахме, че нещата не са добре.

Десетки пъти поне бяха нарушени сроковете, а извиненията бяха абсурдни - видите ли, януари е завалял сняг".

Това каза от името на фенклуба на "Дунав" Андрей Кючуков.

Той обясни, че самото изпълнение на тревната настилка на терена също е под всякаква критика. Като пример даде няколко не толкова проливни дъждове, при които си е проличал проблемът с дренажа.

Тогава от фирмата изпълнител казаха, че не било добре заравнено покритието, но то не беше заравнено и след полагане на тревата, обясни още Андрей Кючуков. Още на първата тренировка преди мача с "Локо"-Пловдив в края на предния сезон, се видя, че топката вървеше като в улей на места.

"Нямам думи за това състояние на терена. Тогава се виждаше, че е неравен и дренажът не работи. Феновете тогава организирахме първоаприлско откриване на стадиона, за да покажем, че всичко това е една лоша и скъпа шега", заяви още Кючуков.

Министерството на спорта би трябвало като възложител да е достатъчен гарант за качество, още повече че иззеха тази функция от собственика Община Русе.

Като фенове сме алармирали десетки пъти. Отборът не тренира два пъти дневно, а два пъти седмично тук на този терен, но от фирмата-изпълнител постоянно си търсят оправдания, разказа още Андрей Кючуков.

"Настояваме за независима проверка и оценка за всичко извършено, включително и на проекта. Държим да знаем всичко това, нека истината да излезе наяве - кой е виновен за това нашият любим отбор да не може да играе при нормални условия", е настояването на феновете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари