Фелдшерка спаси живота на плевенчанка в такси

6
Жената била ужилена от пчела, но докато я разкарвали от болница на болница, тя направила алергична реакция
Жената била ужилена от пчела, но докато я разкарвали от болница на болница, тя направила алергична реакция Снимка: iStcok

Животът на плевенчанка е бил спасен в такси, но случаят можеше да им друг завършек, ако тя не беше имала късмет

Тя е била ужилена от оса. За разлика от Кристиано Роналдо, който довечера ще пропусне мача на Португалия поради същата причина, тя е алергична. Когато отишла в един от спешните кабинети ѝ е било предложено или да изчака няколко часа, за да я приемат, или да отиде в Спешното в болница "Георги Странски", пише glas.bg

Тя е избрала втория и това е било явно е било правилното решение.

Вижте целия разказ на Искра Недкова:

"Искам да изкажа огромната си благодарност към фелдшер Катя Иванова от спешното отделение към болница "Георги Странски", която ми спаси живота.

Имам алергия към ухапване от оси. Преди 2 часа имах късмета да ме ухапят 2- на главата и на ръката. Отидох в спешния кабинет на "Екзакта Медика" на ул. "Христо Ясенов". Там дори не ме допуснаха до чакалнята и казаха, че щом имам алергия трябва да отида в спешното отделение. Можело да ми дадат час чак в 14 часа! Излизайки от кабинета засякох такси на мой съсед. Помолих го да ме закара в спешното. В таксито беше госпожа Катя Иванова, която отиваше служебно да напише смъртен акт на починал. Като разбра за какво става въпрос ме качиха в таксито и потеглихме към спешното отделение. По пътя тя каза, че е трябвало просто да ми сложат инжекция с "урбазон", а не да ме пращат в спешното. Аз я попитах може ли тя да ми направи инжекция и тя, въпреки служебните си ангажименти се съгласи.

Следва сюжет за филм. Купих от първата аптека ампула "урбазон" и спринцовка и тя ми постави инжекцията в таксито, използвайки парфюма си за дезинфекция.

КОВИД -19 ли? Ако не беше човещината и съпричастието на госпожа Иванова щях да си отида от алергия!

Бог да ви благослови, госпожо Иванова! Щом има такива хора като вас, здравната ни система може и да оздравее!", пише Искра.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари