Фейсбук почерня!

0

Стотици приятели и познати на водещия Роро Кавалджиев си взимат последно сбогом с него в социалната мрежа Фейсбук.

Припомняме, че музикантът почина тази сутрин във ВМА от белодробна недостатъчност. От лечебното заведение съобщиха официално, че двустранна пневмония е отнела живота на Роро.

Само за часове стотици приятели и познати на музиканта използваха профила му във Фейсбук, за да си вземат последно сбогом с него. Голяма част от тях споделят снимки с Роро и разказват спомени и преживявания с музиканта.

"Напусна ни още един велик човек и мой много добър приятел Roro Kavaldjiev Почивай в мир, братле! Твоята светлина ще продължава да грее в сърцата ни!!!", пише близък на Роро.

"Един прекрасен човек ни напусна днес... не мога да повярвам как е възможно един ден да си на плажа, а след 2-3 дни в гроба... толкова неочаквано и шокиращо е... Почивай в мир Roro Kavaldjiev, за мен ти бе и ще си останеш сродна душа!", споделя друг приятел на водещия.

"Никога няма да разбера света на хората, но вълшебните създания да... Едно си тръгна, за да може, когато дойде и нашия ред, да ни посрещне само както той си знае - усмихнато и светло... Лек път любимо мое момче, лети със светлината, така както ти само можеш. Завинаги си в сърцето ми Roro Kavaldjiev", пише приятелка на Роро.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари