Европа преживява най-лошата гореща вълна

0
До сега не е регистрирана толкова мащабна аномалия
До сега не е регистрирана толкова мащабна аномалия

До сега не е регистрирана толкова мащабна аномалия

Европа преживява най-лошата гореща вълна, регистрирана някога през зимата.

Интензивността и мащабът на тази зимна гореща вълна обхваща почти цяла Европа. Според метеоролозите от US_Stormwatch, до сега не е регистрирана толкова мащабна аномалия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    любопитен
    Хмммм, а дали това е случайно, ммммм.
  • 6
    1
    'Бал съм ви!
    Боли ме кура за €врогейската ви помюсюлманчена €вропа! Сега е моментът да ви удари и най-лютия студ, –20ºC, – 25ºC, ама да ви държи поне 4 месеца, пък вие нека да накривите на Русия като не купувате от там газ и петрол! Чернилките да ебат жените и дъщерите ви, че да ги стоплят, а после да се прехвърлят и на изнежените ви €вропедераски задници! Ей, и да поздравите Урсула от Владимир Владимирович!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари