Евгений Дайнов: Софиянци са ужасяващи селяци, убийствени цървули

6
Дайнов сравни избирателите в София с "калъфи", "галоши" и "поети с ватенки"
Дайнов сравни избирателите в София с "калъфи", "галоши" и "поети с ватенки" Снимка: Facebook

Дайнов сравни избирателите в София с "калъфи", "галоши" и "поети с ватенки"

Преподавателят и изявяващ се като политолог Евгений Дайнов коментира по нестандартен начин гласувалите в столицата.

Подкрепяният от него кандидат Васил Терзиев спечели с малка преднина (под 5000 гласа) пред Ваня Григорова, което явно е предизвикало странната му реакция с многобройни обиди. Той сравнява столичани с "калъфи", "галоши" и "поети с ватенки".

"Гледам резултатите за София. Софиянци са си останали софиянци. Ужасяващи селяци. Втрещяващи. Смайващи. Убийствени цървули. Затова си пуснах групата Status Quo. Те не са софиянци. Те са чиста, неподправена, неразредена радост. За разлика от софиянци. Не съм софиянец от 1999 година. И освен това гледах Status Quo в Запа 1, когато бяха тук. За разлика от софиянци, които ги нямаше и Амебата почти фалира. Софиянци са били на хорото пред Народния, най-вероятно." е написал Дайнов, цитиран от Евроком.

Калъфи. Галоши. Поети с ватенки", пише още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Балканеца
    Ами стила му е същия, като на предците му - активни бандюги, комуняги, доносници и подлоги. Ама той, отрочето, той е демократче и ватенки му се привиждат. Или са му наредили да му се привиждат. Прост комунистически примитив, назначен за политолог и преподавател.
  • 1
    3
    Анчо
    Да ти имам възпитанието,бе Дайнов!Представям си стила на преподаването ти.
  • -1
    2
    ето кой е васил терзиев
    http://granichar.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=4650.0;attach=124216;image
  • 12
    1
    daskal
    А какви са тези, които посочиха преди изборите да ги представлява точно той - неоспорима издънка на Държавна сигурност? Цялата му рода е там и то не като някакви квартални доносници, ами като шефове. Мои близки, които скачаха по паветата преди 34 години, бяха ужасени и казаха, че не могат по никакъв начин да дадат гласа си за него. Обаче изпитанието му започва сега, защото тези хора няма да простят подобна гавра с тях и няма да забравят кой е той. Просто няма как.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари