Ева Кайли подаде жалба заради снетия ѝ имунитет

0
Жалбата до Съда на Европейския съюз е свързана с по-ранен случай, който излезе наяве само няколко дни след скандала "Катаргейт"
Жалбата до Съда на Европейския съюз е свързана с по-ранен случай, който излезе наяве само няколко дни след скандала "Катаргейт" Снимка: АНА-МПА

Жалбата до Съда на Европейския съюз е свързана с по-ранен случай, който излезе наяве само няколко дни след скандала "Катаргейт"

Гръцкият евродепутат Ева Кайли подаде жалба до Съда на Европейския съюз чрез гръцкия си адвокат Спирос Папас срещу решението на Европейския парламент за снемане на имунитета ѝ, като твърди, че то е "незаконно", съобщи в. "Катимерини", цитиран от БТА.

Кайли беше арестувана на 9 декември в Брюксел в рамките на скандала за корупция в Европейския парламент "Катаргейт" и от три месеца е в затвора.

Според Юрактив обжалването претендира, че в конкретния случай е неприложило основното условие за снемане на имунитета на евродепутат, а именно той да бъде хванат в момент на извършване на престъпление.

Съдържанието на жалбата на Кайли не е оповестено публично.

Юрактив посочва, че жалбата е свързана с по-ранен случай, който излезе наяве само няколко дни след скандала "Катаргейт" и се отнася до заплатите на помощници на Кайли в Европейския парламент в Страсбург.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Замислен
    Бе ... тая MILF-ка мога да я изтряскам два-три пъти, с или без имунитет! И докато си я мърля, да ми пее „Σώμα μου“!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари