Ето кой закла втория свидетел по делото "Октопод"

2

Един от важните свидетели по делото "Октопод" е с опасност за живота в болницата в Тетевен.

В момента той е в операционната и лекари се борят за живота му. Бившият гард е пострадал тежко при разпра със съселянина си - 24-годишния Румен Младенов Алдинов, научи първо BIG5.

Двамата се клаха с брадви днес по обяд в тетевенското село Глогово. Устинов е посечен в зоната на шията и е засегната сънната артерия. На Румен пък са посечени ръцете и тялото и е откаран в болницата в Плевен, съобщиха за BIG5.BG от кметството в село Глогово.

"Двамата се срещнали днес по обяд в центъра на селото, за да оправят стара вражда. На Пламен не му издържали нервите и с брадвата посегнал към Румен. Той в самозащита също размахал секирата и е посякъл Пламен", разказаха хора от селото, станали неволни очевидци на кръвопролитието с брадви.

Пламен е изгубил много кръв и изобщо не са чакали линейка, а негова кола го е откарала в болницата, защото кръвта  му е шуртяла като река, разказаха потресени от гледката хора.

Съпругата на бившия НСО гард и братовчедка на топ обвиняемия по делото „Октопод“ Алексей Петров преди малко е счупила с камък прозорец в болницата в Тетевен.

Жената е стресирана от тежкото състояние на мъжа си и не са й издържаи нервите, потвърдиха пред BIG5.BG близки до семейството, които са я придружавали до болницата.

Това е касапинът, разсякъл врата на Пламен Устинов

Разпрата между Пламен Устинов и Румен Аладинов е отдавна и е заради бизнеса им. И двамата се занимават с дървесина. Преди време Пламен набил двама от работниците на Румен. Във вторник пък 24-годишният борец се реванширал. Хванал и пребил работник на Пламен, докато се връщал от работа.

За да спрат побоищата и разприте, двамата се срещнали днес. Мястото обаче е показателно, че те са разговаряли по телефона и са си уговорили битка на честта. Кървата драма е станала на място, което е на равни отстояния от къщите на съперници в дървения бизнес.

Всичко много прилича на уговорен дуел, който се превърна в кървава баня, разказаха пред BIG5.BG хората от Глогово.

По-рано днес в катастрофа на магистралата загина друг основен свидетел по делото "Октопод" Георги Цветанов. След трагедията с Устинов хората вече не вярват, че всичко това е плод на чиста случайност.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари