Ето какво призна майката на убитата 4-годишна Ани

0
Близо седем часа майката на убитата в Гърция 4-годишна Ани даваше показания пред прокурор
Близо седем часа майката на убитата в Гърция 4-годишна Ани даваше показания пред прокурор

Близо седем часа майката на убитата в Гърция 4-годишна Ани даваше показания пред прокурор.

След разпита магистратите решиха да оставят за постоянно в ареста 25-годишната жена, обвинена в престъпна небрежност, съобщи БТВ.

Димитрина беше доведена в съда и разпитът й започна точно в 13:00 часа. По информация на адвоката й, тя е обяснила пред прокурора, че заминава за Германия на 20 март. Оставя детето на Станислав - биологичният му баща, но за да го гледа не той, а неговата майка. Детето живее при жената 15 дни, след това бащата го взима при себе си.

На 8 април за последно Димитрина чува дъщеря си по телефона. От следващия ден Станислав вече обяснявал на Димитрина, че не може да говори с детето, защото било при майка му.

На 14 април бащата плаче по телефона и настоява Димитрина да се прибере. Дни по-късно тя се връща в Гърция. Тогава разбира от него, че детето е изчезнало. Следва пътуване до България. „Той искал от майката да се приберат заедно в България”, заяви адвокатът на Димитрина Борисова – Ставрос Георгио. Докато двамата са в София, Станислав признава пред българин, че е унищожил трупа на детето, но не и че го е убил.

Самата Димитрина разказва пред обвинението, че за смъртта на дъщеря си научава от полицията. Днес пред съда нямаше граждани, десетки медии обаче продължават да следят случая.

Бабата на заподозрения за убийството на Ани в Гърция обясни: „И той е моя кръв. Обаче много лошо постъпи”, каза Снежана Бакърджиева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари